Tinerii taberei de vară ”Access” în vizită la Generator Hub

Marți, 14 iulie, 20 tineri participanți în cadrul taberei de vară ”Access”organizat de către Ad Astra și Career For Me, au fost în vizită la spațiu de coworking Generator Hub.

Scopul vizitei a fost de a prezenta tinerilor spatiul de coworking Generator Hub ca un tip de spațiu de lucru diferit de alte spații/modele de business, de ai inspira privitor la noile oportunități ce sunt oferite de piață cat și de ai încuraja în planificarea viitoarei lor profesii.

Tinerii în cadrul vizitei au avut ocazia să afle raspuns la întrebarile lor privitor la hub, s-au bucurat de o excursie prin sediul Generator Hub, au aflat despre cum funcționează și care este procesul de lucru la coworking, de ce și în Chișinău s-a deschis acest centru, au aflat cine sunt persoanele care sunt membri ai hubului și care sunt domeniile de activitate, au aflat privitor la oportunitățile ce le oferă Generator Hub.

”Generator Hub” este un proiect inițiat la începutul anului 2015 în or. Chișinău cu scopul de a motiva creșterea sectorului IT din Moldova, prin crearea unui spațiu de lucru comun accesibil și ajustabil, unde startup-urile din domeniu ar putea obține o experiență total diferită, formînd o comunitate ce funcționează în baza schimbului de know-how și idei. În același scop, rezidenții ”Generator Hub” vor beneficia și de programe de dezvoltare specializate, inclusiv evenimente, ateliere cu lideri de opinii din diverse domenii, seminare “inspiraţionale”, programe de formare în business și tehnice.

Misiunea ”Generator Hub” este de a sprijini și inspira profesioniștii pentru a atinge succesul, printr-o comunitate care promovează conexiuni mai rapide între talent, idei și capital.

Share this post

Categorii

Aplică acum

Poți aplica acum! Procură abonament și devino membrul nou al hub-ului.